1 decembrie 2012

Vadim si Clara       Clara si Vadim, un cuplu care poate fi descris cu usurinta prin sintagma “Nihil sine Deo”. Dovada este faptul ca la doar 4 luni dupa ce s-au cunoscut au dorit sa primeasca binecuvantarea divina prin Sfanta Taina a Casatoriei. Acest lucru este admirabil, avand in vedere epoca in care traim. Atat pe Vadim cat si pe Clara i-am cunoscut in ziua nuntii lor, insa acest lucru nu i-a impiedicat sa coopereze, sa fie spontani, sa fie ei. Marturie sunt fotografiile, care vorbesc de la sine.
       Atat Vadim cat si Clara au zambit neincetat, s-au tinut de mana, s-au imbratisat, s-au sarutat si au fost nedespartiti toata seara.
      Intregul eveniment a fost unul reusit, elegant, restrans, cu o atmosfera de familie in care am lucrat cu drag, pasiune si daruire.
      Chiar daca a existat un mic impediment in ceea ce priveste sedinta foto de dupa cununia religioasa si anume Dumnezeu a stins lumina mai devreme decat ne asteptam, am reusit sa ne adaptam si nimic nu ne-a impiedicat sa transpunem in fotografii sentimente profunde, trairi exceptionale, emotii unice.

Niciun comentariu: